LASHCODE MASCARA

beste mascara LashcodeDUURZAAMHEID:  Lashcode is een uitstekende, langdurige mascara. Het is niet waterdicht en toch geschikt voor alle weersomstandigheden: het brokkelt niet, heeft een uitstekende pigmentatie, die het te danken heeft aan magnetiet – een minerale kleurstof van topkwaliteit. Lashcode mascara bevat ook een aantal ingrediënten die de wimpers voeden en regenereren.

BORSTEL:  Elastometrisch, met de juiste grootte en ideale vorm: een spiraalvormige taps toelopende uiteinde maakt het coaten van de wimpers een puur genot. Voor het borsteltje zijn geen bijzondere skills nodig, maakt geen vlekken op de wimpers, kamt, verlengt en maakt de wimpers dikker door ze te krullen: de wimpers worden gelift, perfect gescheiden en maken indruk met het multi-lashes effect.

OPDOEN: Lashcode mascara verspreidt zich zeer goed over de wimpers, laat ze niet aan elkaar plakken en creëert geen klonters, zelfs na het aanbrengen van meerdere lagen. De gepoederde consistentie zorgt ervoor dat de wimpers er in elk licht goed uitzien en met de juiste vorm van de wimperborstel kun je zelfs de kleinste, delicate en dunste wimpers in de ooghoeken efficiënt vangen. Het maakt de wimpers visueel dikker en zorgt voor een verbluffende make-up.

EFFECTEN: Met Lashcode mascara kun je verschillende soorten make-up looks krijgen, afhankelijk van het aantal lagen mascara dat je aanbrengt. Deze mascara is geschikt voor het creëren van een subtiele look, dagelijkse make-up, romantische look of een iets sterker, brutaler effect, maar ook voor het extreme en toch nauwkeurige, volumineuze en zeker – indrukwekkende resultaten.

MASCARA VERWIJDEREN: Het verwijderen van make-up is een snelle en probleemloze procedure. Lashcode mascara wordt soepel en voorzichtig verwijderd met micellair water of olie. De mascara hoeft niet krachtig over het ooglid te worden gewreven en veroorzaakt daardoor geen mechanische verzwakking of verlies van de wimpers.

  • Effectiviteit
  • Niet-allergeen
  • Veiligheid
  • Populariteit
  • Beoordelingen van klanten
  • Meningen over de producent
4.6

LASHCODE

officiële winkel: lashcode.nl