Vibrerende mascara

Vibrerende mascara

Cosmeticaproducenten verzinnen steeds meer verschillende cosmetica en make-up accessoires. Het lijkt er zelfs op dat ze met elkaar concurreren om de meest unieke producten te ontwerpen. Als gevolg daarvan worden we overspoeld met make-up items zoals verwarmde wimperkrullers, 3 in 1 plastic mascara applicator gids kammen, ei-vormige make-up sponsen voor foundation of zelfs wenkbrauw stencil make-up kit shaping tools. De lijst van deze innovaties is natuurlijk veel langer, maar dit artikel richt zich op één specifieke creatie – een vibrerende mascara. Ken je dit baanbrekende accessoire al?

Laten we bij het begin beginnen. Een vibrerende mascara is ontworpen om dezelfde redenen als een typische, gewone mascara. Het doel is om de wimpers te verlengen, te verdikken, te krullen en te verfraaien. Met dit in gedachten, kunt je je afvragen wat überhaupt het nut is van een vibrerende mascara? Zo’n mascara is ontworpen om de wimpers gelijkmatig te bedekken met mascara, vanaf de basis tot aan de uiteinden, en om de wimpers nauwkeurig te scheiden. Maar werkt vibrerende mascara ook echt?

Om het maximale volume van de wimpers te verkrijgen, werd vibratie geïntroduceerd. Daarnaast verdeelt het de mascara over de volledige lengte van de wimpers met een veeg. Ook maken de vibrerende mascara’s het aanbrengen een stuk makkelijker en krijg je er geen vastzittende wimpers van. Hoe gebruik je een vibrerende mascara? De Oog make-up ziet er bijna hetzelfde uit als bij een traditionele mascaraborstel. Het volstaat om het borsteltje parallel aan de oogleden te plaatsen en deze dan te laten trillen. Vervolgens moet je het vibrerende borsteltje van de ene ooghoek naar de andere verplaatsen. Afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken, herhaal je de bewegingen en bestrijk je de wimpers met verschillende lagen van het cosmetische product. Pak ook de onderste wimpers mee. Je kunt ook de populaire zigzagbewegingstechniek toepassen.

Heeft vibrerende mascara ook nadelen?

Elk cosmetisch product dat is uitgerust met een trilmechanisme is onvervangbaar, dus als het kapot is, verandert een vibrerende mascara in een product dat veel meer kost dan een gewone mascara. Een vibrerende mascara kost natuurlijk meer dan de klassieke tegenhangers, omdat het is samengesteld uit verschillende delen. Zoals een kleine motor die krachtig genoeg is om de borstel in beweging te zetten. Maar de consistentie, eigenschappen en het type borstel dat gebruikt wordt zijn vergelijkbaar met alle mascara’s die er te koop zijn. Om die reden is het de moeite waard om jezelf de vraag te stellen, wat is er voordeliger: het kopen van een dure vibrerende mascara of het leren van een paar technieken van mascara opdoen?