Nanolash Mascara

nanolash mascara
officiële winkel: nanolash.nl

Duurzaamheid: De mascara’s van Nanolash zijn bekend vanwege hun ongelooflijke bestandheid tegen de weersomstandigheden, zweet of vlekken. De verfijnde formules zorgen ervoor dat je wimpers niet aan elkaar plakken, er geen klontjes of vlekken ontstaan. Zowel de verdikkende Volume Up Mascara als de verlengende Length & Curl Mascara blijven de hele dag perfect zitten. De formules van de mascara’s zorgen voor duurzaamheid van aanbrengen tot verwijderen. Tussendoor hoef je je geen zorgen te maken over je make-up en per ongeluk je ogen aanraken levert geen problemen op.

Borstels: De goed gevormde borstels helpen je de gewenste resultaten te bereiken. Bij beide mascara’s zijn ze ontworpen om het aanbrengen makkelijker te maken en de wimpers de gewenste vorm te geven. De spoolies zorgen ervoor dat alle wimpers gelijkmatig bedekt worden, zelfs de kortste in de ooghoeken. Hun vorm maakt het aanbrengen van mascara makkelijk voor links- en rechtshandigen. De Nanolash Length & Curl Mascara heeft een curved, siliconen borstel met haren die past op de wimperlijn, de wimpers lift en tegelijkertijd krult. De verdikkende Volume Up Mascara heeft een borstel die dikker is in het midden en dunner aan de uiteinden. Deze borstel scheidt de haren moeiteloos en maakt er een mooie waaier van.

Gebruik: Als we het hebben over handige mascara’s, dan zijn dit waarschijnlijk de beste mascara’s. Met de Nanolash mascara’s kun je lagen opbouwen en extra lagen mascara aanbrengen die de wimpers niet overbelasten. Het zijn premium mascara’s die ervoor zorgen dat je snel klaar bent met je make-up. De formules van Nanolash blijven perfect aan de wimpers plakken zonder klontjes of vlekken te veroorzaken of de haren aan elkaar te plakken. Deze mascara’s zijn geschikt voor zowel fans van zwaardere make-up als mensen die gaan voor meer natuurlijke definitie van de wimpers.

Effecten: De Nanolash mascara’s bevatten verzorgende ingrediënten die de wimpers versterken en diep hydrateren. In de formules vind je ook natuurlijke was en gom Arabic, wat beschermt en de wimpers hydrateert. Bovendien zijn de formules verrijkt met vitamine E en provitamine B5, wat herstelt en een antioxidant is. Regelmatig gebruik maakt de wimpers dikker, sterker en minder broos. De formule is ook geschikt voor gevoelige ogen.

Make-up verwijderen: Het verwijderen van de mascara is eenvoudig, ondanks de sterke formule. De producten kunnen makkelijk met een make-up remover van de ogen afgehaald worden.

  • Effectiviteit
  • Niet-allergeen
  • Veiligheid
  • Populariteit
  • Beoordelingen van klanten
  • Meningen over de producent
4.9