LAURA MERCIER EXTRA LASH SCULPTING MASCARA

Laura_Mercier-Oczy-Extra_Lash_Sculpting_Mascara

DUURZAAMHEID: Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara laat de wimpers samenklonteren. Het heeft daarnaast de neiging om na enkele uren dragen vlekken en strepen op de oogleden achter te laten.
BORSTEL: Een rubberen applicator met korte haren waartussen het cosmetisch product zich verzamelt. De haren zelf zijn in vier rijen over de hele borstel geplaatst. De afstand tussen de haartjes is vrij groot.

OPDOEN: De mascara moet met de zigzagbeweging op de wimpers worden aangebracht. Uiteraard kan de procedure worden herhaald indien nodig. Helaas verzamelt het borsteltje te veel van het cosmetische materiaal, wat het aanbrengen lastig maakt. In principe moet het cosmetisch product op de wimpers worden aangebracht met behulp van een van de vier rijen borstelharen. In dit geval mogen de wimpers niet samengeklonterd worden.

EFFECTEN: Klonterige wimpers zien er niet aantrekkelijk uit, deze zijn onnatuurlijk en kunstmatig. Bovendien worden de uiteinden van de wimpers, als er meerdere lagen worden aangebracht, ingesmeerd met zwarte klontjes. Het wordt aanbevolen om een wimperkam te gebruiken om de wimpers te scheiden en een natuurlijker effect te verkrijgen.

MASCARA VERWIJDEREN: Neem een wattenschijfje en doe er een make-up lotion op. Druk vervolgens het wattenschijfje naar het oog toe en wacht tot de make-up gesmolten is. In het geval van waterdichte mascara, gebruik dan een dubbelwerkende vloeistof. Voor deze manier make-up van verwijderen is meer tijd en geduld nodig.

 

  • Doeltreffendheid
  • Niet-allergeen
  • Veiligheid
  • Populariteit
  • Beoordelingen van klanten
  • Meningen over de producent
1.8

LAURA MERCIER EXTRA LASH SCULPTING MASCARA