MAYBELLINE GREAT LASH

Maybelline_New_York_Great_Lash_Mascara

DUURZAAMHEID: De mascara is niet duurzaam en de coating is broos. De reden hiervoor kan de vloeibare consistentie van het product zijn. Alleen een enkele laag kan voorkomen dat je vlekke op de oogleden krijgt maar dan zijn de wimpers niet zo geaccentueerd.

BORSTEL: Afhankelijk van de versie van het product, en er zijn er vier, kan het borsteltje recht of gebogen zijn. Toch is het enige waarin de borstels gelijk zijn de dichte haren die de wimpers precies coaten. De vezels van sommige borstels zijn van verschillende lengte, de kortste zijn voor het aanbrengen van de mascara en de langste voor het scheiden.

OPDOEN: Er wordt voorgesteld om de mascara met zigzagbeweging aan te brengen om klontervorming te voorkomen. Helaas duurt het lang voordat de mascara uitdroogt op de wimpers. Als je geen vastzittende wimpers wilt, kam dan de wimpers met een speciale applicator direct na het aanbrengen van de laatste laag mascara.

EFFECTEN: De cosmetica maakt de wimpers donkerder, verlengt deze en verbetert het volume. Bovendien krullen de wimpers na drie coatings. Als we het borsteltje vakkundig gebruiken, vermijden we klonters en vastzittende wimpers.

MASCARA VERWIJDEREN: De manier waarop de wimpers worden gereinigd, verschilt niet naargelang de toegepaste mascara. Alle cosmetica kan verwijderd worden met warm water, een cosmetische lotion of een dubbelwerkende lotion. Bij de waterdichte versie is het nodig om een paar keer over de ogen te wrijven. Anders kan het moeilijk zijn om het cosmetische product volledig te verwijderen. In zo’n geval krijg je vast en zeker rode ogen.

 

  • Doeltreffendheid
  • Niet-allergeen
  • Veiligheid
  • Populariteit
  • Beoordelingen van klanten
  • Meningen over de producent
2

MAYBELLINE GREAT LASH