RIMMEL LASH ACCELERATOR

rimmel-lash-accelerator-mascara

DUURZAAMHEID: Mascara Rimmel Lash Accelerator heeft de neiging te vlekken en laat vrij snel strepen achter op de oogleden. Bij het aanbrengen moet men lang wachten om de mascara op de wimpers te laten uitdrogen. Om die reden is het niet aan te raden om meerdere lagen van het cosmetische product aan te brengen.

BRUSH: Het wordt smaller op de punt van de toverstaf, waardoor het gemakkelijk te manoeuvreren is om de kleine wimpers in de binnenhoeken van de oogleden te coaten. Het borsteltje is niet dicht bij elkaar geplaatst en daarom scheidt het borsteltje de wimpers goed van elkaar. Voor het aanbrengen kan men het teveel van de mascara dat zich op de borstel heeft verzameld verwijderen door deze tegen een andere, schone mascaraborstel aan te wrijven.

OPDOEN: Het is niet storend, maar het verdient de voorkeur om ervaring te hebben met het opdoen van mascara ogen met een vergelijkbaar type borstel van Rimmel. Zoals eerder vermeld, is het door de grote afstand tussen de borstelharen gemakkelijker om de wimpers gescheiden te krijgen. Aan de andere kant krijg je wel zo meer mascara op de borstel.

EFFECTEN: Mascara verlengt, krult en zorgt voor een natuurlijk effect als één laagje van het product wordt aangebracht. Bij meerdere laagjes kun je klonters verwachten. Uiteraard kan de make-up worden verbeterd door de wimpers te kammen met een speciaal accessoire.

MASCARA VERWIJDEREN: Een zwarte versie van het cosmetische product kan worden verwijderd met een gewone make-up remover, maar bij de kleurversie is het raadzaam om dubbelwerkende vloeistoffen te gebruiken. In beide gevallen is het voldoende om een wattenschijfje met wat remover op het oog te deppen. Na een paar seconden is het dan verwijderd.

 

  • Doeltreffendheid
  • Niet-allergeen
  • Veiligheid
  • Populariteit
  • Beoordelingen van klanten
  • Meningen over de producent
2.3

RIMMEL LASH ACCELERATOR