BOBBI BROWN EXTREME PARTY MASCARA

Bobbi_Brown-Oczy-Extreme_Party_Mascara

DUURZAAMHEID: Je krijgt geen vlekken en strepen van Bobbi Brown Party Mascara. Helaas kunnen mensen met vallende oogleden een probleem ondervinden bij het aanbrengen van de mascara. De borstek is kort, daarom is het vrij waarschijnlijk dat er wat vlekken in de buitenste ooghoeken van de ogen achterblijven. Na twee of drie maanden na de opening droogt de inhoud van de fles uit. Probeer daarom de mascara zo snel mogelijk te gebruiken.

BORSTEL: Het is ontworpen van korte en gelijke haren. De vorm is niet aangepast om alle wimpers in één keer te bedekken, daarom is het nodig om de mascara een paar keer opnieuw aan te brengen. Anderzijds maakt de taps toelopende applicator het wel mogelijk om de moeilijk bereikbare wimpers te coaten.

EFFECTEN: Na het aanbrengen van een enkele laag mascara worden de wimpers langer, gekruld en donkerder. Het borsteltje scheidt de wimpers, waardoor ze er tegelijkertijd natuurlijk uitzien. Helaas worden de wimpers bij het aanbrengen van extra lagen geleidelijk aan samengeklonterd.

MASCARA VERWIJDEREN: Bobbi Brown Party Mascara wordt zonder problemen verwijderd. We kunnen het doen met ofwel make-up tissues of een micellaire lotion. Hoe meer lagen mascara, hoe langer het natuurlijk duurt om het product te verwijderen.

 

  • Doeltreffendheid
  • Niet-allergeen
  • Veiligheid
  • Populariteit
  • Beoordelingen van klanten
  • Meningen over de producent
2.6

BOBBI BROWN EXTREME PARTY MASCARA