MAC MINERALIZE MULTI – EFFECT LASH

MAC-Produkty_mineralne-Mineralize_Multi_Effect_Lash

DUURZAAMHEID: MAC Mineralize Multi-Effect Lash mascara Mineralize laat de wimpers niet aan elkaar plakken maar blijft niet lang zitten en aan het eind van de dag zie je kleine mascaravlokjes op de wangen. Bovendien kan men donkere vlekken rond de ogen ervaren, ook wel bekend als het panda-effect. Gelukkig helpen alle concealers, make-up foundations en poeders om deze ongewenste vlekken gemakkelijk uit het gezicht te verwijderen.

BORSTEL: Het borsteltje is samengesteld uit dicht bij elkaar geplaatste haren die enerzijds de wimpers verlengen en volume geven, maar anderzijds leidt dit borsteltje tot overbelasting van de mascara applicator met het cosmetische product. Om te voorkomen dat de wimpers te dicht op elkaar komen te zitten, kun je het borsteltje over de rand van het flesje van de mascara vegen, waardoor de make-up minder belastend wordt. Wees daarbij wel voorzichtig dat je geen mascara verspilt en de opgedroogde resten van het product kunnen aan de borstel blijven plakken of in de fles terechtkomen.

EFFECTEN: Op de juiste wijze gecoate wimpers lijken langer, gekruld en dikker. Soms gebeurt het dat de mascara zich vasthecht aan de wimpers en voor klonters zorgt. Daarom is het raadzaam om de wimpers van elkaar te isoleren met een speciaal wimperscheidend accessoire en de slecht uitziende klonters eruit te kammen.

MASCARA VERWIJDEREN: Deze mascara kan worden verwijderd met behulp van een cosmetische lotion. Het is ook handig om een dubbelwerkende lotion te gebruiken. Het tweede cosmetische product betreft een waterdichte versie van de mascara.

 

  • Doeltreffendheid
  • Niet-allergeen
  • Veiligheid
  • Populariteit
  • Beoordelingen van klanten
  • Meningen over de producent
3.2

MAC MINERALIZE MULTI